Na kvasenie voňavých muštov z bieleho hrozna a ružového vína, ako aj bobuľového ovocia, jabĺk, hrušiek, kdoule, kdouľových bobúľ a ovocia voňavých hroznových páleniek. Kvasinky odolné voči chladu (kvasia pri 6-7 °C), rýchle a spoľahlivé uvoľňovanie arómy. Kvasí veľmi aromatické, odrodové vína a brandy.
Ďalšie »
Komplexná živina na doplnenie živín pre kvasinky. Zlepšenie chuti a vône vín a liehovín, výrazné zníženie problémov s vôňou a chuťou pri kvasení. Zabraňuje zaseknutému kvaseniu, výrazne zlepšuje kvalitu vína, pomáha obnoviť zaseknuté kvasenie.
Ďalšie »
Ovocné kvasnice Distilla Fruit X. Jeden z najagresívnejších kmeňov kvasiniek. V čerstvej rmutovej kaši sa začne okamžite množiť a kvasiť, čím ničí divoké kvasinky a iné nežiaduce baktérie v rmutovej kaši, ktoré spôsobujú nepríjemné pachy a chute.Jeho použitím môžete zabrániť množeniu divokých kvasiniek a baktérií v rmutovej kaši, takže vaša rmutová kaša zostane na konci kvasenia voňavá.Z dobre voňajúceho rmutu možno vyrobiť dobre voňajúcu pálenku.Vysoká tolerancia alkoholu 18 V/V% Teplota kvasenia: 12 - 32 °C.Výborne uvoľňuje arómu.Dávkovanie:20 g / 100 kg rmutuDo cukrového rmutu možno pridať živiny z kvasiniek.Spôsob použitia:Potrebné množstvo produktu je približne 10 - 20 g na 100 kg rmutu.Z rmutu sa potom vyrobí dobre voňajúca pálenka.Približne 10-násobok množstva kaše (20-25 stupňov) sa po 10 minútach státia rozpustí v kaši a pridá sa za stáleho miešania.
Ďalšie »
Výživný prostriedok pre kvasinky zvyšujúci vôňu a chuť. Na brandy z ovocia, bieleho a ružového muštu/vína. Môže sa používať na kvasenie bielych a ružových vín a brandy s aromatickejšou a komplexnejšou chuťou.
Ďalšie »
Tanínové, plné, korenisté, ovocné a dozrievajúce červené vína s vynikajúcou farbou. Je to jedna z hlavných kvasiniek Bordeaux a Burgundska.Na kvasenie muštov z bieleho a modrého hrozna a muštov z kôstkového a bobuľového ovocia. Rýchle a spoľahlivé droždie.
Ďalšie »
Vynikajúce kvasinky pre voňavé, ovocné ružové a biele vína. Tiež na fermentáciu aszú. Je to najvhodnejší a najodolnejší kvas na doplnenie zásob. Kvasinky odolné voči chladu (kvasia už od 6 °C), rýchlo a spoľahlivo uvoľňujú arómu.
Ďalšie »